Terug naar marktplaats overzicht

De Bremerstadsmuzikanten (4+)

Naam aanbieder/vraagsteller
Eric Borrias Verhalenverteller
Naam voorstelling
De Bremerstadsmzuikanten
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€425.- ex reiskosten en BTW
Doelgroep
4-7 jaar
Duur
45
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

De Bremerstadsmuzikanten is een bewerking van het bekende sprookje van de gebroeders Grimm.

Ezel is dol op zingen. Iiiaaaaa, iaaaa, iiiiaaaa, hij zingt de hele dag. De mensen op de boerderij worden er horendol van.
Op een dag is ezel op de markt. Daar hoort hij dat koning Rimpel af gaat treden en dat er ter ere van de nieuwe koning een zangwedstrijd gehouden gaat worden.
Iedereen mag meedoen. “Iedereen?” denkt Ezel. “Dan ik ook!”
En zo gaat hij op weg naar Bremen om mee te doen met de wedstrijd. Maar hij verdwaalt. Alles loopt anders dan gedacht, maar gelukkig loopt het goed af én maakt hij koning Rimpel ook nog ontzettend blij.

Eric Borrias heeft naast deze voorstellingen , nog veel meer verhalen voor jong en oud. Van Brief voor de Koning tot De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween.
Kijk op zijn website voor het volledige aanbod.

Eric Borrias Verhalenverteller
Contact

Eric Borrias Verhalenverteller

info@verhalenverteller.nl
www.verhalenverteller.nl
06-22307103

Ook te vinden op Facebook en Linkedin

Eric Borrias Verhalenverteller

E info@verhalenverteller.nlWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.