Naam aanbieder/vraagsteller
Yntze Heida
Naam voorstelling
'Not Blue'
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
1500 ex 6% BTW
Doelgroep
liefhebbers van cajun, folk en americana
Duur
90
Speelperiode
in overleg
Omschrijving

Cajun from the Swamps of Louisiana, complemented by folk from the land of The Pogues, combined with the poppy feel of Mano Negra. Pigge, Kraai, Clu en Droeze, de vier eigenzinnige muzikanten van Cochon Bleu, hebben vijftien jaar lang geslepen aan hun gezamenlijke muzikale uitingen. Na honderden optredens en het uitbrengen van zes, meer dan goed ontvangen albums zijn ze geworden tot wat ze nu zijn – één van Nederlands meest sprankelende cajun/americana bands. Krachtig meerstemmig zangwerk, accordeon, gitaren, mandoline, viool – in feite alles met snaren – dat zijn de tools. Alles ondertseund en bijeengehouden door een zeer to the point ritmesectie. Pure cajun muziek was ooit het uitgangspunt, maar al werkend en spelend werden veel andere invloeden geabsorbeerd waardoor geleidelijk aan een eigen stijl werd ontwikkeld. Twee dingen zijn gebleven: de Franse teksten en de onontkoombare energie. Iedereen die al eens getuige is geweest van hun optredens, zal gemerkt hebben dat alles met een heel apart gevoel voor humor wordt overgoten. Dit veroorzaakte al veel reuring op menig festival zoals Folkwoods, EuroSonic, Noorderzon, De Parade en Oerol, en op gerenommeerde podia zoals Paradiso.

Yntze Heida
Contact

Yntze Heida

Yntze Heida BANDS & ACTS

Nassaulaan 33
9717 CG GRONINGEN

T +31 (0)50-313 2721

www.bands-and-acts.nl

Yntze Heida



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.