Terug naar marktplaats overzicht

Clowneske acrobatische voorstelling

Naam aanbieder/vraagsteller
Doublee Actobatiek & Theater
Naam voorstelling
Dunne Deur en Knuppo spelen de voorstelling
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
€ 700,- excl. reiskosten en btw
Doelgroep
vanaf 3-4 jaar tot heel oud (familievoorstelling)
Duur
50
Speelperiode
maakt niet uit, altijd
Omschrijving

Dunne Deur en Knuppo zijn een paar apart. Ze kunnen niet met-, maar zeker niet zonder elkaar!
In deze wervelende show zijn Dunne Deur en Knuppo onvergetelijke komische acrobaten… en zetten ze, samen met hun publiek, de bloemetjes letterlijk buiten.
Tot grote pret van de kinderen belanden ze daarbij van de ene in de andere gekke situatie, waarbij hulp uit het publiek onontbeerlijk blijkt te zijn!
Dit alles zorgt voor een hilarische, zeer interactieve voorstelling voor kids vanaf 4 jaar en hun ouders. Durf jij ook???

Technische fiche:
Speelplek     5 x 5 meter x 4,5 meter hoog
Electra         220 volt – geluidscapaciteit tot 500 kids

 

Doublee Actobatiek & Theater
Contact

Doublee Actobatiek & Theater

Double Acrobatiek & Theater
Lange Beekstraat 65
3817 AM Amersfoort

M 06-5123 1244
E info@doublee.nl
 

Doublee Actobatiek & TheaterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.