Naam aanbieder/vraagsteller
Huub Cooijmans & Berl Both
Naam voorstelling
Circus Meerfout
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
600 euro
Doelgroep
4 t/m 99 jaar
Duur
60
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Circus Meerfout Met een knipoog naar het klassieke circus zult u in deze voorstelling kennis maken met meerdere “foute” artiesten die stiekem toch wel erg goed zijn in wat ze doen.
Circus Meerfout is een echte familievoorstelling!
Deze unieke show, bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling voor een publiek van 4 tot en met 99 jaar. Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten, maar boven alles dubbel liggen van het lachen.
Zo maakt u kennis met: • Vingervlugge Magic Mike • Acrobatenduo Heinrich & Viktor • De alles wetende Mentalist • Nederlands vrolijkste jongleerduo Berl & Huub • De ultra “aantrekkelijke” diabolo-man Don Guan • ‘s Werelds oudste koorddanser meneer Vermeulen Komt dat zien!

Huub Cooijmans & Berl Both
Contact

Huub Cooijmans & Berl Both

Circus Meerfout

Huub Cooijmans
M 06-2754 8464 

Berl Both
M 06-4298g5754

info@circusmeerfout.nl
W www.circusmeerfout.nl

Huub Cooijmans & Berl BothWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.