Terug naar marktplaats overzicht

Charlotte Haesen & het Tobalita Strijkkwartet – Café des Chansons

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Van Dam
Naam voorstelling
Café des Chansons
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
2000
Doelgroep
volwassenen
Duur
90
Speelperiode
sept-dec
Omschrijving

Als Charlotte Haesen zingt laat ze zich meevoeren door het moment.
Ze werd in de jazztraditie geschoold en zong regelmatig chansons ‘uit heimwee naar de Franse taal’ in de straten van Amsterdam.
Op een dag toog altvioliste Odile Torenbeek naar de markt voor een punt appeltaart, maar keerde terug met Charlotte.

Odile viel als een blok voor haar performance, formeerde een strijkkwartet om haar heen, belde de beste arrangeurs van het land, et voilà: chansons zoals je ze in geen tijden meer gehoord hebt. Daar durven we een goede appeltaart om te verwedden.

Café des Chansons brengt een schitterend repertoire samen vol mooiste Franse klassiekers van persoonlijkheden als Barbara, Gainsbourg en Piaf maar ook een paar eigen composities van de eigenzinnige Haesen.

In oktober 2018 zullen zij hun tweede cd uitbrengen in samenwerking met Challenge Classics.

Bureau Van Dam
Contact

Bureau Van Dam

Bureau Van Dam
Sanne Groot
E sanne@bureauvandam.nl
T 020-221 6291

Bureau Van DamWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.