Terug naar marktplaats overzicht

Buurman in de Natuur

Naam aanbieder/vraagsteller
plan d-
Naam voorstelling
Buurman in de Natuur
Soort dienst / product
Dansvoorstelling
Prijsindicatie
1350
Doelgroep
5+
Duur
50
Speelperiode
half juni – september 2018; half juni – september 2019
Omschrijving

Een vrolijke en ontroerende dansvoorstelling over de kracht en de schoonheid van de natuur. 

De buurmannen duiken de natuur in. Geen mini moestuin, maar een echte wildernis!

Ze trekken hun tuinbroeken aan, pakken hun tuingereedschap en gaan aan de slag. Ze zaaien, ze oogsten, ze scheppen en ze harken er vrolijk op los. Samen creëren ze een wereld vol met mooie gewassen. Hutten bouwen, vuur maken, het hoort er allemaal bij.

De buurmannen zijn zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vastzit. Natuurlijk gaat er weer van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen. Samen staan de buurmannen sterk en vinden gelukkig altijd weer een oplossing. Wat er ook gebeurt, de buurmannen laten elkaar niet in de steek en vinden steeds iets nieuws uit. Buurman in de Natuur is daarmee ook een prachtige ode aan vriendschap, aan fantasie en creativiteit.

Buurman in de Natuur is het vervolg op de succesvolle plan d-voorstellingen Buurman op vakantie, Buurman in de Winter en Buurman in de Bieb.

DOE MEE!
Buurman in de Natuur is een duurzame voorstelling. We wekken zelf de energie op en hebben hiervoor hulp nodig van het publiek! Ze helpen stroom opwekken, water spuiten en wind- en donderslagen maken. Buurman in de Natuur is er zowel als een buitenvoorstelling, als een voorstelling speciaal voor de theaterzalen. Buurman in de Natuur is de aftrap van Plan Duurzaam, waarmee plan d- zich ten doel heeft gesteld om binnen vier jaar volledig CO2-neutraal te produceren.

plan d-
Contact

plan d-

info@frontaal.com

plan d-Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.