Naam aanbieder/vraagsteller
TripleT Agency
Naam voorstelling
Bram de Hamzzter
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€ 1500,-.
Doelgroep
familie / jeugd
Duur
55
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Hij is zzacht, lief, heeft van die glimmende pretoogjezz en je kan enorm lang met hem knuffelen. Bram is een hamzzter die je hart doet laten zzmelten. Hij houdt enorm veel van een zzappig worteltje en totaal niet van opgesloten te zitten in een klein kooitje. Daarom trekt Bram dan ook de wijde wereld in en ontdekt zo de meest interezzante voorwerpen, gebruiken en dieren. Een zztofzuiger die goed van pas komt na een bad of de pollepel waar je heel erg goed in kan shinen.

Voor Bram zijn het allemaal echte kleine avontuurtjes die hij gelukkig niet in zijn eendje beleeft. Zo nu en dan gaat hij op pad met zijn beste vriendjes; Jaaap de Aaap, Rosemarij de Bij en Meneer de Wasbeer. 

Bram de Hamzzter is een voorstelling voor de allerkleinste knuffelvriendjes van 2 tot 4 jaar, die naast speels en grappig op een licht educatieve ondertoon, de alledaagse gebeurtenissen binnen en buiten het huis verklaren.

TripleT Agency
Contact

TripleT Agency

Postbus 101 ● 3700 AC ● Zeist

jeanpaul@tripletagency.nl

TripleT AgencyWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.