Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Stuiter
Naam voorstelling
Boekenfabriek
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
610,- (excl. reiskosten)
Doelgroep
Iedereen vanaf 9 jaar
Duur
60
Speelperiode
t/m december 2020
PDF
Omschrijving

Een voorstelling vol ridders, jonkvrouwen en bijzondere avonturen.

 

Will, Art en LJ kopiëren verhalen. Met ganzenveren gedoopt in inkt schrijven ze op perkament. Zo maken ze nieuwe boeken met oude verhalen. In plaats van schrijven over koningen, dieren en andere bijzondere figuren zouden Will, Art en LJ liever zelf veranderen in Karel de Grote, de slimme vos Reinaert of een andere wonderlijke verschijning. Ganzenveren aan de kant, zwaarden in de hand! Het drietal speelt met het grootste gemak avontuurlijke ridders, dappere jonkvrouwen of verliefde minstrelen. Ze laten je genieten van spannende avonturen of een middeleeuwse klucht. En dat niet alleen: het publiek kiest mee welke verhalen tot leven komen, en kan soms zelfs in een verhaal stappen en meespelen!

Theater Stuiter
Contact

Theater Stuiter

Stichting Theater Stuiter

theater@stuiter.nl

www.stuiter.nl

020-642 88 96

Theater StuiterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.