Terug naar marktplaats overzicht

Binnenkort in uw openluchttheater? Romeo and Juliet: het concert

Naam aanbieder/vraagsteller
MATZER Theaterproducties
Naam voorstelling
Romeo and Juliet: het concert
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
in overleg
Doelgroep
concertgangers, theaterbezoekers
Duur
75
Speelperiode
n.t.b.
PDF
Omschrijving

Met deze voorstelling trakteert MATZER Theaterproducties toneelbezoekers en concertgangers op een intiem en explosief popconcert, een rock-opera, waarbij Shakespeares tekst geheel tot muziek is verworden.

Geregisseerd door Madeleine Matzer en gecomponeerd door Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker is er nu Romeo and Juliet: Het concert. Samen met Lottie Hellingman (o.a. Gejaagd door de wind & Murder Ballads), Filip Jordens (Hommage à Brel), Dave Menkehorst (o.a. Sir Yes Sir en Sunday Sun) en Jens Dreijer (o.a. Postmen & Maydien) voegen zij nu een nieuw hoofdstuk toe aan hét liefdesverhaal uit de literatuurgeschiedenis.

MATZER Theaterproducties
Contact

MATZER Theaterproducties

MATZER Theaterproducties

George Knops

E george@matzer.org

MATZER TheaterproductiesWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.