Terug naar marktplaats overzicht

Avayo – Voor gebruiksvriendelijke èn betaalbare ticketsoftware!

Naam aanbieder/vraagsteller
Avayo – Online Ticket Solutions
Prijsindicatie
Prijzen per ticket van € 0,30 tot € 0,75
Duur
0
PDF
Omschrijving

Avayo – Voor gebruiksvriendelijke èn betaalbare ticketsoftware!

Graag willen wij Avayo – online ticket solutions – bij u onder de aandacht brengen.
Avayo is leverancier van een geavanceerde online ticketservice. Ons systeem is gebruiksvriendelijk, flexibel, betrouwbaar en veilig.

Wat Avayo onderscheidt:
– geen opstartkosten,
– geen verplicht abonnement en dus opzegbaar wanneer u wilt,
– zeer aantrekkelijke tarieven; prijzen per ticket vanaf € 0,75 aflopend naar € 0,30 afhankelijk van de aantallen,
– ticketinkomsten worden snel op uw eigen rekening gestort,
– betrouwbaar betaalsysteem: Pay.nl,
– binnen 2 dagen is uw ticketshop ingericht en klaar voor gebruik,
– voor u een (online) supportafdeling.

Gebruiksgemak
Onze ticketsoftware bestaat uit een ticketshop en een beheersysteem. In de online ticketshop kunnen uw klanten gemakkelijk en snel hun tickets bestellen. Daarbij heeft u zelf het beheer van de ticketshop in eigen hand. Onze ticketservice is voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem. In één oogopslag ziet u hoeveel tickets er zijn verkocht en wat uw omzet per evenement is. U bepaalt zelf welke promotiecodes of –links aan de ticketshop worden toegevoegd. Ook kunt u zelf evenementen aanmaken en beheren en u heeft te allen tijde inzicht in alle orders.

Tevreden klanten
Friesland Campina met de Eurosparen campagne (800.000 + spaarders), SnowWorld, het Kulturhus in Holten, het Parkgebouw in Rijssen en attractiepark Drouwenerzand maken naar volle tevredenheid gebruik van ons online ticketsysteem. Daarnaast wordt Avayo’s ticketmodule gebruikt door de organisatoren van concerten voor Marco Borsato, Ilse de Lange en Nick & Simon. Onze ticketsoftware is de oplossing als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke ticketservice voor zowel grote als kleinere evenementen.

Interesse?
Bent u benieuwd naar wat Avayo voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u ons ticketsysteem bekijken via een proeflogin? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te mailen naar info@avayo.nl of door met ons te bellen via (0593) 712 010. Op onze website treft u nog meer informatie aan of bekijk onze video.

 demo video

Met vriendelijke groet,
Sabrina Nijland – Sales

Avayo online ticket solutions
Kalverkampen 20,
9417 TH Spier
0593 712 010 / 06 302 460 67
s.nijland@avayo.nl
www.avayo.nl

Avayo – Online Ticket Solutions
Contact

Avayo – Online Ticket Solutions

Avayo - Online Ticket Solutions
Kalverkampen 20
9417 TH Spier
T 0593-712 010
E info@avayo.nl

Avayo – Online Ticket SolutionsWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.