Terug naar marktplaats overzicht

Arno Huibers en Paul van der Heijden

Naam aanbieder/vraagsteller
TC Management
Naam voorstelling
De Verkleedkoffer
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
Uitkoopsom 850 euro ex btw
Doelgroep
vanaf 4 jaar
Duur
65
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Arno Huibers en Paul van der Heijden – De Verkleedkoffer
Een cabareteske, interactieve voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek.
Gericht op kinderen van 4-12 jaar en uiteraard volwassenen.
Op ontdekkingsreis gaan is natuurlijk het leukste dat er is. Een vrolijk mannetje droomt ervan de weide wereld in te trekken om iets anders te worden dan de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur met een grote verkleedkoffer en komt een ‘keigoeie’ muzikant tegen. Wat is er fijner dan samen muziek te maken en sexy¬fonist te worden… “Saxofonist zul je bedoelen… maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!” (zucht). Of toch liever danseres worden…oei, of een reuzenbaby, of djembé trommelende oma of drummend straatschoffie.
In De Verkleedkoffer herkennen kinderen zich met het grootste plezier in de spelers en in het ‘doen alsof’. En aan het einde ontdekken wie je het liefste bent!

Een vrolijke,interactieve voorstelling met veel grappen, maskerspel én live muziek.
Arno Huibers als acteur, clown en maskerspeler en Paul van der Heijden als virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten, houden hun kinderpubliek en volwassenen een uur lang op het puntje van de stoelen.

TC Management
Contact

TC Management

TC Management
T 030-601 4424
E info@tcmanagement.nl

TC ManagementWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.