Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2 / KRO-NCRV
Naam voorstelling
Zoveel Kleuren (3+)
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€ 1500,- uitkoop o.b.v. 2x spelen
Doelgroep
3+
Duur
40
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Bekend van Zappelin! Muziek staat centraal in deze interactieve theatervoorstelling voor kleuters. Want muziek maken, dát doe je met elkaar! Maak kennis met de voorstelling Zoveel Kleuren van Apennoten, een trio dat onder andere bestaat uit Nienke van den Berg. 

Tussen de liedjes door vertelt Nienke verhaaltjes. Ook laat ze de kinderen in het publiek zelf hun verhaal vertellen.

Bureau Vanaf 2 / KRO-NCRV
Contact

Bureau Vanaf 2 / KRO-NCRV

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2 / KRO-NCRVWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.