Terug naar marktplaats overzicht

An Irish Night With The Doggy Few Trad Show

Naam aanbieder/vraagsteller
The Doggy Few
Naam voorstelling
An Irish Night With The Doggy Few Trad Show
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
1850
Doelgroep
breed publiek
Duur
100
Speelperiode
mei-september
Omschrijving

Wervelende dans- en muziekshow. Veel bekende ierse liedjes, in een modern jasje en met veel enthousiasme gespeeld en afgewisseld met Irish Stepdances. Ook het publiek doet mee met de workshop!

Meer films, voorbeelden en foto’s op www.doggyfew.com

The Doggy Few
Contact

The Doggy Few

Lucas Sterk
E info@doggyfew.com
M 06-5371 6249

 

The Doggy FewWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.