Terug naar marktplaats overzicht

Alle liedjes met een strik erom

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Van Santen
Naam voorstelling
Alle liedjes met een strik erom
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€ 950,- excl. reiskosten en 9% btw
Doelgroep
familie, kinderen 3 t/m 7 jaar
Duur
45
Speelperiode
t/m december 2020
Omschrijving

Alle liedjes met een strik erom

De populairste en meest gezongen liedjes.       

Alle liedjes met een strik erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue laat passeren. Theater Van Santen maakt sinds 1994 muziektheater. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de meest succesvolle nummers die we de afgelopen twintig jaar mochten brengen. Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk. De bandleden begeleiden niet alleen, maar zij vertellen tussendoor ook over de muziek en de instrumenten die ze bespelen. Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel of zelf een liedje ten gehore te brengen op een instrument.  

Een greep uit het repertoire:  
Zeg Roodkapje – Uit Artis is een beer ontsnapt – Een treintje ging uit rijden –  Een spinnetje – Hansje Pansje kevertje – De grote banaan uit Afrika –  
Vlieg op, dikke bromvlieg! – In de maneschijn – Smakelijk eten – Onder moeders paraplu – Hoofd, schouders, knie en teen – Drie kleine kleutertjes – 
Deze vuist op deze vuist– Je hebt twee armen – Poesje mauw – Leuk is raar en natuurlijk Leve het nijlpaard!

Theater Van Santen staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, die doorspekt is met humor en grappige invallen. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt. Kortom, 45 minuten feest voor kinderen en volwassenen.

Theater Van Santen
Contact

Theater Van Santen

Stichting Theater Van Santen
G.B. de Vroomenstraat 2
2172 SN Sassenheim

John van Santen

info@theatervansanten.nl
M 06 - 25 14 33 23

Theater Van SantenWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.