Terug naar marktplaats overzicht

All4Love – Tribute to Bryan Adams (Tryout)

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Damen en de Heer
Naam voorstelling
All4Love - Tribute to Bryan Adams (Tryout)
Soort dienst / product
Muziek
Prijsindicatie
Garantiesom € 3000,- met partageverdeling 70/30 en afrekenprijs € 19,50
Speelperiode
Zomer 2021
Omschrijving

Alles uit liefde, één voor allen, allen voor één…voor de muziek, voor de mensheid, voor het werk van rocklegende Bryan Adams.. Liefde is het beste antwoord op alles, zeker in deze bizarre en onzekere tijden. “Iedereen kan wel wat extra liefde gebruiken, toch?!” Pieke en zijn professionele begeleidingsband brengen een muzikale belevenis die elke muziekliefhebber zal waarderen. Een akoestische ode aan een sympathiek, benaderbaar en geniaal mens die ondanks alle roem van al meer dan 30 jaar met onvervalste pop/rock muziek aan de top, vooral zijn stem laat spreken… ALL4LOVE!

Bureau Damen en de Heer
Contact

Bureau Damen en de Heer

Holstraat 77
5654 BN Eindhoven

Marsha Damen

E info@damendeheer.nl
M 0627494410Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.