Naam aanbieder/vraagsteller
Yntze Heida
Naam voorstelling
Abba.cz - Abba Revival
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
€4500
Doelgroep
muziekliefhebbers - Abba fans
Duur
90
Speelperiode
in overleg
Omschrijving

https://www.bands-and-acts.nl/ABBACZ_-_Abba_tribute_band (2x leadzang – keyboards – gitaar – bas – drums – 2 x backing vocals) Tsjechië staat al enige tijd bekend om z’n meer dan uitstekende tributebands.

Wie kent bijvoorbeeld niet The Beatles Revival uit Praag? De vroegere drummer van deze band, Pavel Fisar, is onlangs gestart met het ABBA.CZ tribute project. Deze tributeband heeft inmiddels bewezen kwalitatief gelijkwaardig te zijn. De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. De band zal iedereen met z’n weergaloze vertolking van het Abba repertoire weten terug te voeren naar een onsterfelijke periode uit de popgeschiedenis. Daarbij wil AbbaCZ absoluut een topshow neerzetten. De band streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen of playbacks. AbbaCZ hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht.
AbbaCZ is Abba zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een uitbundige sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet. AbbaCZ betekent dat Abba terug is van weggeweest!

Prijzen:
Op basis van inprikken (=standaard): €4500 ex 6% BTW (inprikset door AbbaCZ geleverd: 8x monitor + versterkers, digitale mengtafel, microfoonpakket met 2 draadloze mics voor leadzang + 2 technici). Deze prijs is inclusief reiskosten van de band. Op de locatie dient een professionele frontset en podiumlicht aanwezig te zijn. Dit kan echter ook tegen zeer voordelig tarief worden bijgeleverd. Elk tweede en volgende aansluitende concert (op basis van inprikken): €3500 ex 6% BTW De prijs is ex hotelovernachting inc. ontbijt voor 8 personen (4 doublerooms) en catering (normale warme maaltijd en drankjes) op de dag van het optreden.
Meerprijzen voor zaalgeluid (PA) inclusief eenvoudig podiumlicht (2x 4-bar met frontaanlichting): Geluidsset tot zaalgrootte max 250 personen: € 230 Geluidsset tot zaalgrootte max 500 personen: € 325. Geluidsset tot zaalgrootte max 1000 personen: € 400
Extra licht Lichtshow: achtertruss met 4x 4-bar, backdrop, lichtsturing: € 145 Lichtshow op maat (nader te bepalen) + extra man techniek: € 600 De prijzen voor de techniek gelden binnen een straal van 200 km af Sumar (Friesland) tot en met de lijn Nijmegen Daarboven (indien compleet met PA en licht) € 0,35 ct / kilometer extra.
Indien enkel met inprikset: € 0,20 ct / kilometer

Abba.CZ draait straks voor het tweede jaar een Nederlandse theatertour. De tour van afgelopen jaar was zeer succesvol. De band deed o.a. een fantastisch ontvangen optreden in het afgeladen openluchttheater Cabrio – Soest. We raden u aan de video’s via de link te bekijken zodat u zich van de kwaliteit kunt overtuigen. We zijn erg benieuwd naar uw reactie.

Yntze Heida
Contact

Yntze Heida

Yntze Heida BANDS & ACTS

Nassaulaan 33
9717 CG GRONINGEN

T +31 (0)50-313 27 21 

www.bands-and-acts.nl 

Yntze HeidaWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.