Terug naar marktplaats overzicht

A Shakespeare play in your theatre in 2022!

Naam aanbieder/vraagsteller
STET The English Theatre
Naam voorstelling
Berta Cusso
Soort dienst / product
Een toneelstuk van Shakespeare van een internationaal theatergezelschap
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
Shakespeare liefhebbers, internationaal publiek, Anglofielen, scholen en studenten Engelse taal en literatuur
Duur
60 - 120'
Speelperiode
augustus - september 2022
Omschrijving

STET The English Theatre is, sinds 2006, een professioneel nationaal en international programmerende en educatieve organisatie in Den Haag.

Voor de tour van een Engelstalige Shakespeare voorstelling in de zomer van 2022 zijn we op zoek naar nieuwe openluchttheaters om mee samen te werken. Voor deze samenwerking verzorgen wij een kwalitatief sterk programma waarmee we de Shakespeare experience door het hele land willen brengen. Zo kunt u uw eigen Shakespeare in the park hebben!

Als u geïnteresseerd bent in een Engelstalige theater programma van goede kwaliteit en als u meer verbinding wil maken met een internationaal publiek in Nederland tijdens uw zomer programma, neem dan contact met ons op! Dan kunnen we alle mogelijkheden en details van een samenwerking bespreken.

Wat kunt u verwachten:

– Een Engelstalige Shakespeare voorstelling van hoge kwaliteit. Al 14 jaar hebben wij met de welbekende Britse openlucht groep Illyria gewerkt, maar in de toekomst kijken we naar andere internationale theatergezelschappen die Engelstalige Shakespeare voorstellingen brengen die iets moderner, diverser en toegankelijker zijn in hun aanpak.

– STET organiseert de tour en de data van het internationale gezelschap. Uw theater hoeft dan alleen het gezelschap te ontvangen qua maaltijden, accommodatie en de technische ondersteuning.

– Wij zijn een professioneel en ervaren team. We programmeren doorgaans internationaal actueel werk in zalen van Het Nationale Theater in Den Haag. Er is een nieuw team aan het roer van de organisatie waardoor we enthousiast en vol energie zijn om nieuwe samenwerkingen buiten Den Haag aan te gaan.

 

STET The English Theatre
Contact

STET The English Theatre

Berta Cusso

E production@theenglishtheatre.nl
M 0644168483Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.