Terug naar marktplaats overzicht

A Fiddler on his Route – Micha Molthof

Naam aanbieder/vraagsteller
TripleT Agency
Naam voorstelling
A Fiddler on his Route – Micha Molthof
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
€ 1500,-
Doelgroep
lunchconcert
Duur
100
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Bomaanslag. Florence, 1993. Het Uffizi-museum raakt zwaar beschadigd en de houten constructie van het gebouw komt bloot te liggen. Vioolbouwer Jamie Lazzara neemt delen van dit 16e eeuwse hout mee naar haar werkplaats en bouwt daar een prachtige viool; de San Philippo. Een uitzonderlijk instrument dat tot leven wordt gebracht door Micha Molthoff.

A Fiddler on his route gaat over deze viool, die vele landen bezocht, waardoor hij een groot scala aan muzikale stijlen ten gehore brengt. Van de klassieke melodiëen van Tsjaikovski, de tango van Astor Piazolla tot werk van John Mayer en de Amsterdamse Johnny Jordaan, zijn huidige thuisbasis.

Violist Micha Molthoff, tevens componist, speelde met onder anderen Het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Herman van Veen, Toon Hermans, Ute Lemper, Jaap van Zweden en maakte samen een voorstelling met Remko Vrijdag van de  Vliegende Panters. Zijn muziek is te horen in diverse films, documentaires en theaterproducties, waaronder die van Orkater.

A Fiddler On His Route is de muzikale biografie over een man en zijn instrument, hun fusie en  veelzijdigheid van melodiëen, geïnspireerd door vele continenten.

Weetje: Vioolbouwer Jamie Lazzara bouwde ook violen in opdracht van Barack Obama en Itzhak Perlman.

TripleT Agency
Contact

TripleT Agency

Postbus 101 ● 3700 AC ● Zeist

jeanpaul@tripletagency.nl

TripleT AgencyWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.