Terug naar marktplaats overzicht

500+ voorstellingen op www.kindertheater.nl

Naam aanbieder/vraagsteller
Albert Barth
Naam voorstelling
Kindertheater.nl - 500+ voorstellingen
Soort dienst / product
divers
Prijsindicatie
divers
Doelgroep
4-12 jaar
Duur
divers
Speelperiode
altijd
Omschrijving

Goedendag,

Op het platform www.kindertheater.nl is er een mooi overzicht te vinden van kindervoorstellingen die gespeeld kunnen worden. De website biedt een varieteit aan voorstellingen voor kinderen.
Misschien is het leuk een voorstelling te boeken en dan scholen uit de regio deze te laten bekijken.

Groet,

Albert

(oprichter platform www.kindertheater.nl en www.kunsteducatie.nl)

Albert Barth
Contact

Albert Barth

Albert Barth

E info@kindertheater.nl
M 038-2031007Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.