Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
Waar is mijn trommel?
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€ 1500,- uitkoop excl. 7% AR
Doelgroep
4+
Duur
60
Speelperiode
2019
Omschrijving

Drums en percussie uit Afrika, Azië, Latijns Amerika én sounds van de DJ!

Met hun eerste programma heeft het ensemble meer dan 120 keer in de Nederlandse theaters, scholen en op festivals gestaan. Deze keer komen ze met mystieke, oriëntaalse percussie en zang. Een opzwepende voorstelling waarbij het publiek weinig in de stoel zal zitten.

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.