Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw theaterseizoen gaat van start

Het gebeurt de komende maanden in de openluchttheaters. Een programma dat zijn weerga niet kent met muziek, theater, film, toneel en festivals voor iedereen die zich wil laten betoveren op de meest magische locaties van Nederland.

Muziek door o.a. Het Gelders Orkest met Marcel Veenendaal (Di-rect), Miss Montreal, De Dijk, 10CC, Bløf, Jett Rebel, Golden Earring, Boris, Mavis Staples, Clouseau, Lil’ Kleine, Racoon, Wende, Ellen ten Damme en Venice. Tributes door Callahan Clearwater Revival, Pink Project, The Dutch Eagles, Abba, Great Queen Rats, Her Majesty, Like U2, The Beatles Revival Band en The Prague Philharmonic. De Edwin Evers Band maakt na het succes van vorig jaar in mei en juni een openluchttheatertour met een geheel nieuwe show.
Cabaret door o.a. Veldhuis & Kemper, Brigitte Kaandorp, Yentl & De Boer, Steven Burnswijk en Rob Scheepers.

Voor de kinderen is er weer veel te beleven met onder andere Belle & het Beest, Repelsteel, Tarzan, De Verrukkelijke Vuilnismannen & het doe maar mee circus, Cowboy Billie Boom, Peter en de Wolf, Nijntje, Hakim, Peter Pan, Ciske de Rat, Koning van Katoren, Alleen op de Wereld, De Gruffalo, Samba Salad, Hilaria, Hippe Gasten, Pinokkio, Broer & Zus, De Kleine Zeemeermin, Dirk Scheele en Het Grote Piraten Avontuur.

Kortom, een seizoen volop plezier en gezelligheid voor jong en oud op bijzondere en unieke locaties.