Terug naar nieuwsoverzicht

Apennoten in Amersfoort

Op zondag 2 juni komt Apennoten naar het Openluchttheater in Amersfoort. Apennoten, bekend van Zappelin, laat in de voorstelling ‘Zoveel Kleuren’ de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) ook meespelen. Want muziek maken, dát doe je samen! De voorstelling begint om 10:30 uur. duurt 40 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

In de show komen de bekendste en leukste Apennotenliedjes voorbij. Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. En het leuke is: de kinderen kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen of te dansen. Bij sommige liedjes mogen een paar kinderen zelfs op het podium komen om een instrument te bespelen, te dirigeren of om mee te zingen. 

Zoveel Kleuren is daardoor een feestje waarbij iedereen betrokken wordt en waarbij de kleine supersterren na afloop lachend naar buiten komen. Een show waarbij kinderen bovendien spelenderwijs wat meekrijgen op muzikaal gebied.

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast, indien beschikbaar, op de dag zelf bij het theater. De entree is € 7,50 in de voorverkoop en € 9,00 op de dag zelf. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Met het kaartje kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort