Terug naar theater overzicht

The Hague African Festival – ism Stichting Nteasee (GRATIS)

African Festival

Data
28 juli 2024 / 14:00 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Zuiderparktheater

Dompel je onder in een samensmelting van traditionele en moderne Afrikaanse muziek op zondag 28 juli 2024 in het Zuiderparktheater. Het programma biedt een line-up die Afrikaans talent van over de hele wereld een podium geeft In het verleden hebben grote namen zoals Sauti Sol, Youssou N’Dour, Angélique Kidjo, Werrason en vele anderen het podium betreden.

Dit jaar is er ook weer ruimte voor opkomend talent met het programma ‘Upcoming’. Artiesten met een affiniteit voor Afrika kunnen meedoen en door middel van workshops een plek winnen op de grote stage.

Na een pauze van 4 jaar keert The Hague African Festival terug. Dit unieke festival, dat sinds 2012 bekend staat onder de naam ‘The Hague African Festival’, is overgedragen aan de nieuwe migrantenorganisatie “Stichting Nteasee” (understanding and cooperation). Het festival wordt na een onderbreking van vier jaar opnieuw georganiseerd in het Zuiderparktheater. In 2019 werd het festival hier voor het laatst gehouden met o.a. een spectaculaire show van Sauti Sol, die het publiek betoverde met hun Afropop uit Kenia.


Informatie tickets

Gratis toegang

The Hague African Festival – ism Stichting Nteasee (GRATIS)
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl