Terug naar theater overzicht

FLEMMING (uitverkocht)

FLEMMING

Data
01 september 2024 / 20:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

FLEMMING brengt frisse, aanstekelijke Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zette FLEMMING meteen een eigen geluid neer, wat al snel leidde tot succes op zowel radio als Spotify.

Tot Flemmings grote verrassing werd ‘Amsterdam’ binnen drie maanden goud. Opvolgers ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’ zijn onmiskenbaar catchy en upbeat. In het najaar van 2022 kwam het debuutalbum ‘Flemming’ uit, inclusief de hit ‘Paracetamollen’. Het album stond 15 weken aansluitend op nummer één in de album charts op Spotify.

Met de volgende single ‘Hypnose’, nu weer ‘Champions League’ en de recente samenwerking met Boef bewijzen dat FLEMMING zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen.

Hij speelde afgelopen jaar op festivals als Paaspop, Zwarte Cross, Concert At Sea, verzorgde het voorprogramma van Guus Meeuwis tijdens de Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion en verkocht twee keer AFAS Live uit. Zojuist rondde hij zijn ook in no time uitverkochte clubtour af en nu komt hij voor het eerst naar ons openluchttheater. Wees er dus snel bij want Flemming is hot!


Informatie tickets

€ 35,-

FLEMMING (uitverkocht)
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl