Terug naar theater overzicht

Familievoorstelling Op reis met Dirk Scheele

Dirk Scheele

Data
10 juli 2024 / 14:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchttheater De Pinkenberg

Maak een reis om de wereld in een dag met Dirk’s vrolijke, muzikale familievoorstelling. Waan je in verre oorden met liedjes als Hoge bergen, verre landen en Op het strand. Samen met Dirk’s maatje Japie het Apie reizen we af naar de jungle, waar we gaan lopen als een beer en gaan sluipen als een tijger.

Rock mee op Ik heb een gitaar en laat je meevoeren met het verhaal van het lieveheersbeestje. De reis eindigt weer dichtbij huis; met Oudhollandse liedjes als Hoofd, schouders, knie en teen en De Hokie Pokie dansen we erop los en vieren we met zijn allen de vakantie!

Dirk Scheele
is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3 x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs ontving Dirk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs voor zijn werk.

Voor wie
kinderen vanaf 2 jaar en hun ouders/verzorgers

 


Informatie tickets

voorverkoop: € 8,-
aan de deur: € 10,-
met Jeugdland Vakantiepaspoort: € 5,-

Familievoorstelling Op reis met Dirk Scheele
Openluchttheater De Pinkenberg

Kluizenaarsweg 4
6881 BS Rozendaal

T: 0313-415 603
E: secretariaat@dezoomerij.nl
W: https://www.dezoomerij.nl