Terug naar theater overzicht

Familievoorstelling Circus Lorelly

Circus Lorelly

Data
07 augustus 2024 / 14:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchttheater De Pinkenberg

Aan het hoofd van Circus Lorelly staan de jonge ondernemers Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Vanaf kinds af aan zijn zij gek van het circus en alles wat daarmee te maken heeft. Na een tijd bij verschillende circussen te hebben meegewerkt vonden de twee mannen het tijd om zelf een voorstelling op poten te zetten.

Uit school komen en dan op de straathoek het affiche van het circus tegenkomen, Dat is waar veel kinderen iedere week weer op hopen. Wanneer het dan eindelijk zo ver is en je mag naar het grote plein waar de reusachtige tent staat opgesteld, kijk je je ogen uit. Je hoort de muziek en de lampjes verlichten het rode tentdoek. Na een zak popcorn te hebben gekocht, zoek je een plaatsje op de tribune. De muziek wordt luider en het licht dooft, de spreekstalmeester vertelt dat we gaan beginnen, Edele paarden, meisjes met een rug van rubber, spanning aan de trapeze hoog in de tent, en grappige clowns. Na afloop kan je nergens anders meer aan denken dan aan dat clownsgezicht nadat hij de taart volop in zijn gezicht kreeg, verdrietig. Maar heel blij. Zo beleven veel kinderen hun eerste keer circus. Zo ook Yoshi Berends en Lennart Schoppers.

Dit jaar komen zij weer met een bonte stoet collega artiesten naar De Pinkenberg. De piste wordt opgebouwd en de rode gordijnen opgehangen. De kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders een voorstelling verwachten met een hoop spannende momenten, unieke trucs en adembenemende kunsten. Uiteraard zijn Yoshi en Clown Frasco (Lennart) de leidraad in de voorstelling. Zij zorgen voor de gulle lach bij groot en klein.

Voor wie
kinderen van 4 tot 9 jaar en hun ouders/verzorgers


Informatie tickets

voorverkoop € 8,-
aan de deur € 10,-
met Jeugdland Vakantiepaspoort: € 5,-

Familievoorstelling Circus Lorelly
Openluchttheater De Pinkenberg

Kluizenaarsweg 4
6881 BS Rozendaal

T: 0313-415 603
E: secretariaat@dezoomerij.nl
W: https://www.dezoomerij.nl