Terug naar theater overzicht

Cooking with Knopfler – Celebrating the music of Dire Straits & Mark Knopfler

Cooking with Knopfler

Data
10 augustus 2024 / 20:30 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

Voor het Belgische Cooking With Knopfler is het in de verf zetten van de muziek van Dire Straits en de solocarrière van frontman Mark Knopfler al jaren een deel van hun ‘Walk of Life’. En dit doen ze niet zonder succes want de Vlaamse theaterzalen en festivals dragen Cooking with Knopfler inmiddels op handen.

Frontmannen Bart Buls en David Piedfort zijn dan ook niet de minste in het Belgische muzikale landschap. Als doorgewinterde sessiemuzikanten hebben deze ‘Sultans of Swing’ hun sporen ruimschoots verdiend. In Cooking With Knopler worden ze omringd door de topmuzikanten Thomas Fiorini (Brussel Philharmonic, Dana Winner) op bas, Steven Dielkens op drums en Steven Jacobs (Jean Bosco Safari, Helmut Lotti) op toetsen. Met deze ‘Brothers in Arms’ delen ze de liefde voor de muziek van Mark Knopfler en Dire Straits. Een liefde die al jaren als een rode draad door hun werk- en muziekleven loopt.
Onderwerp uzelve dus aan een ‘Private Investigation’ en als de uitkomst daarvan is dat ook u benieuwd bent naar mischien wel de beste Dire Straits/Mark Knopfler tribute van de lage landen dan is een ticket voor deze voorstelling heel goed besteed en zeker geen ‘Money for Nothing’.

I.s.m. Ap Art Events


Informatie tickets

€ 27,50

Cooking with Knopfler – Celebrating the music of Dire Straits & Mark Knopfler
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl