Terug naar marktplaats overzicht

Gezocht: voorzitter

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Naat Piek
PDF
Omschrijving

GEZOCHT: VOORZITTER (ONBEZOLDIGD),
VOOR MINIMAAL 12 VERGADERINGEN PER JAAR
Theater Naat Piek is hét theater van Uden (als we onze iets te grote concurrent buiten beschouwing laten). Vernoemd naar de rebelse hoofdpersoon uit het boek ‘Het lustige leven van Naat Piek’ van H.J.M. van den Heuvel, bevindt dit theater zich aan het randje van de Maashorst in het oude PNEM-gebouw. Met een binnen- én een buitentheater is Naat Piek uniek in Nederland. Er zijn 7 spelersgroepen die jaarlijks in totaal 42 voorstellingen op de planken brengen. Daarnaast is Naa Piek een uitermate geschikte locatie voor andere theatergezelschappen, artiesten, concerten, scholen en culturele educatieve instellingen. En Naat Piek zoekt een nieuwe voorzitter!

TAKEN VAN DE VOORZITTER
De voorzitter stuurt en begeleid het bestuur, bestaande uit zes personen, in het opzetten en realiseren van de toekomstvisie. De voorzitter zet in samenspraak doelstellingen neer voor Theater Naat Piek en bewaakt bijbehorende deadlines. De voorzitter houdt ontwikkelingen in de culturele sector bij en beoordeelt deze op het belang voor Theater Naat Piek. De voorzitter is verantwoordelijk voor het (actief) handelen van het bestuur, het onderhouden van in- en externe relaties en het adviseren over interne processen. Daarbij hoort ook het signaleren van/adviseren over nieuwe kansen en initiatieven. Verder helpt de voorzitter bij het opstellen van het (financieel) jaarverslag en signaleert de voorzitter knelpunten in de organisatie om hier vervolgens op te anticiperen.

PROFIEL
Je hebt ervaring met besturen in non-profit organisaties. Je hebt actuele kennis op het gebied van organisatie ontwikkeling, procesverandering en/of cultuur. Je toont initiatief, hebt inzicht en bent vindingrijk. Ook beschik je over voldoende overtuigingskracht, tact en kun je weerstanden overwinnen en belangentegenstellingen overbruggen. Je bent volhardend als het gaat om structuur aanbrengen.

WAT BIEDEN WIJ?
Theater Naat Piek is volop in beweging en druk bezig met ontwikkelen. We bieden een plek waar jij mee kan groeien en je bestuurs capaciteiten ten volste in kan zetten. Je mag als vrijwilliger gratis naar eigen voorstellingen komen kijken en je bent bij deze uitgenodigd voor de leden-en- vrijwilligers bbq en het Naat Piek feest in het najaar. Daar tref je een hechte groep mensen aan die zich allemaal willen inzetten om Theater Naat Piek een plek te houden waar iedereen welkom is.
We bieden gezelligheid en een omgeving waar je kan schitteren.

VERDERE PROCEDURE
Reageren kan tot en met 1 mei 2022 door je geschiktheid kenbaar te maken aan het bestuur van Theater Naat Piek. Dit kan door te mailen naar bestuursleden@theater.naatpiek.nl, via postadres Pnemstraat 1 5406 XA Uden of andere wegen die juist lijken.

Theater Naat Piek
Contact

Theater Naat Piek

Pnemstraat 1 | 5406 XA Uden

E bestuursleden@theater.naatpiek.nl
M (0413) 26 16 22Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.