Terug naar marktplaats overzicht

Gezocht: secretaris

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Naat Piek
PDF
Omschrijving

GEZOCHT: SECRETARIS (ONBEZOLDIGD),
VOOR MINIMAAL 12 VERGADERINGEN PER JAAR
Theater Naat Piek is hét theater van Uden (als we onze iets te grote concurrent buiten beschouwing laten). Vernoemd naar de rebelse hoofdpersoon uit het boek ‘Het lustige leven van Naat Piek’ van H.J.M. van den Heuvel, bevindt dit theater zich aan het randje van de Maashorst in het oude PNEM-gebouw. Met een binnen- én een buitentheater is Naat Piek uniek in Nederland. Er zijn 7 spelersgroepen die jaarlijks in totaal 42 voorstellingen op de planken brengen. Daarnaast is Naat Piek een uitermate geschikte locatie voor andere theatergezelschappen, artiesten, concerten, scholen en culturele educatieve instellingen. En Naat Piek zoekt een nieuwe secretaris!

TAKEN VAN DE SECRETARIS
Je draagt zorg voor een kloppende en actuele ledenadministratie waarbij altijd duidelijk is wie zich aan Theater Naat Piek verbonden heeft. Je verwerkt daarbij ook alle inschrijvingen en afmeldingen van (spelende) leden en attendeert leden op de uiterlijke uitschrijfdata. Je zorgt ervoor dat (bestuurs)e-mails bij alle leden komen en notuleert bij bestuursvergadering en ALV’s. Voor de bestuursvergaderingen maak jij de agenda op. Is er een eigen productie waarbij leden gratis mogen komen kijken? Jij houdt bij wie van de eigen leden er wanneer een kaartje heeft gereserveerd.

PROFIEL
Natuurlijk ben jij sterk in taal, en dat valt terug te lezen in de altijd kloppende notulen. Je kan snel schakelen en bent organisatiesensitief. Je kan goed prioriteren en omgaan met deadlines. Je bent punctueel en precies, een eigenschap die past bij een goede secretaris. Je bent integer en uiterst zorgvuldig in de omgang met vertrouwelijke zaken.

WAT BIEDEN WIJ?
Theater Naat Piek is volop in beweging en druk bezig met ontwikkelen. We bieden een plek waar jij mee kan groeien en je bestuurs capaciteiten ten volste in kan zetten. Je mag als vrijwilliger gratis naar eigen voorstellingen komen kijken en je bent bij deze uitgenodigd voor de leden-en- vrijwilligers bbq en het Naat Piek feest in het najaar. Daar tref je een hechte groep mensen aan die zich allemaal willen inzetten om Theater Naat Piek een plek te houden waar iedereen welkom is.
We bieden gezelligheid en een omgeving waar je kan schitteren.

VERDERE PROCEDURE
Reageren kan tot en met 1 mei 2022 door je geschiktheid kenbaar te maken aan het bestuur van
Theater Naat Piek. Dit kan door te mailen naar bestuursleden@theater.naatpiek.nl, via postadres
Pnemstraat 1 5406 XA Uden of andere wegen die juist lijken.

Theater Naat Piek
Contact

Theater Naat Piek

Pnemstraat 1 | 5406 XA Uden

E bestuursleden@theater.naatpiek.nl
M (0413) 26 16 22Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.