Terug naar marktplaats overzicht

Gezocht: bestuurslid

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Naat Piek
PDF
Omschrijving

GEZOCHT: BESTUURSLID (ONBEZOLDIGD),
VOOR MINIMAAL 12 VERGADERINGEN PER JAAR
Theater Naat Piek is hét theater van Uden (als we onze iets te grote concurrent buiten beschouwing laten). Vernoemd naar de rebelse hoofdpersoon uit het boek ‘Het lustige leven van Naat Piek’ van H.J.M. van den Heuvel, bevindt dit theater zich aan het randje van de Maashorst in het oude PNEM-gebouw. Met een binnen- én een buitentheater is Naat Piek uniek in Nederland. Er zijn 7 spelersgroepen die jaarlijks in totaal 42 voorstellingen op de planken brengen. Daarnaast is Naat Piek een uitermate geschikte locatie voor andere theatergezelschappen, artiesten, concerten, scholen en culturele educatieve instellingen. En Naat Piek zoekt nieuwe bestuursleden!

TAKEN VAN DE BESTUURSLID
Binnen Theater Naat Piek zijn meer gebieden waar we graag bestuurlijke versterking zien. Zo zitten wij met een aantal digitaliseringsvraagstukken, willen we onze vrijwilligers weer gaan opleiden en weer gaan beschikken over de juiste certificeringen en is het tijd om de interne documentatie zoals het huishoudelijk reglement weer een update te geven en bekend te krijgen binnen de club. Of ben je misschien sterk in pr en marketing & communicatie en wil je helpen met het theater en de voorstellingen onder de man te krijgen. Je hoeft natuurlijk niet alles te gaan doen wat hierboven genoemd is. Sterker nog, misschien neem jij wel hele andere kwaliteiten mee waarvan wij niet eens wisten dat we die nodig hadden!

PROFIEL
Je loopt warm voor een fijne club mensen die een gezamenlijke hobby wilt uitoefenen en voelt je verantwoordelijk om dat mogelijk te maken. Je hebt een kritische houding maar gaat wel open het gesprek aan. Je zoekt naar verbeteringen en probeert die, samen met anderen, tot stand te laten komen. Je vindt het leuk om een onderdeel te zijn van een theater in opbouw. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: je hebt zin en bent gemotiveerd om er wat van te gaan maken bij ons!

WAT BIEDEN WIJ?
Bij Naat Piek bieden we je een vereniging met een warm hard en een waar familiegevoel. Een verenging met leden waarbij iedereen op zijn manier werkt aan een toekomst voor de waar we trots op zijn. Als lid/vrijwilliger ben je vrij om bij commissies aan te sluiten waar jij behoefte aan hebt om je meer te kunnen ontwikkelen in het theatervlak. Of dat nou licht en geluid, decor of kleding is, iedereen is welkom. Geen ervaring…? Geen probleem. Onze leden nemen je mee en delen de kennis die ze hebben met jou zodat jij kan doen wat je graag wil doen. Daarnaast kun je als lid ook gratis bij de voorstellingen komen die door je medespelers uit andere spelersgroepen wordt opgezet. Zo steunen we elkaar door dik en dun want theater maak je toch echt samen.

VERDERE PROCEDURE
Reageren kan tot en met 1 mei 2022 door je geschiktheid kenbaar te maken aan het bestuur van Theater Naat Piek. Dit kan door te mailen naar bestuursleden@theater.naatpiek.nl, via postadres Pnemstraat 1 5406 XA Uden of andere wegen die juist lijken.

Theater Naat Piek
Contact

Theater Naat Piek

Pnemstraat 1 | 5406 XA Uden

E bestuursleden@theater.naatpiek.nl
M (0413) 26 16 22Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.