Terug naar marktplaats overzicht

aangeboden 240 liter kliko’s

Naam aanbieder/vraagsteller
Openluchttheater Cabrio
Naam voorstelling
nvt
Omschrijving

Het openluchttheater Cabrio in Soest heeft een zestal gele kliko’s over. Ideaal om afval van bezoekers in te verzamelen. Je kunt er natuurlijk spullen voor de winteropslag in bewaren. Gratis af te halen.

Informatie : Leo Verver 0622877821

 

Openluchttheater Cabrio
Contact

Openluchttheater Cabrio

E ververleo@gmail.com
M 0622877821

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.