Terug naar nieuwsoverzicht

WNF-Bamboeclub met Ageeth de Haan 2015

Speciaal aanbod voor leden!

Het Wereld Natuur Fonds doet in samenwerking met Bureau Vanaf 2 een speciaal aanbod voor de leden van OPENLUCHTTHEATERS.NL: een zomer openluchttheatertour van het WNF Bamboeclub evenement met Ageeth de Haan. Bij een deelname van tenminste acht openluchttheaters, die lid zijn van OPENLUCHTTHEATERS.NL, kan de voorstelling worden aangepast aan de mogelijkheden en middelen van uw openluchttheater.

Het wordt een beestachtig, gezellig en leerzaam optreden door Ageeth de Haan voor het hele gezin met afwisselend swingende, actieve maar ook rustige luisterliedjes. Over dieren groot en klein en hoe mooi die zijn.
Vooraf en na afloop van deze voorstelling kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de tropische speeltuin, die is ontwikkeld i.s.m. het WNF. Zo houdt u het publiek langer in uw openluchttheater. Na afloop krijgt ieder kind een eigen kleutermagazine PipaPanda mee naar huis.

Dit zou tevens een mooie gelegenheid zijn om op landelijk niveau publiciteit te genereren voor de openluchttheaters. Ook het WNF zal hierbij helpen door o.a. publicatie in hun magazine.
Voor meer informatie over de mogelijkheden van de WNF Bamboeclub Zomertour: Saskia Postma | Bureau Vanaf 2 | T 020-636 6860 | E saskia@vanaf2.nl
Ook na te lezen op de digitale marktplaats.