Terug naar nieuwsoverzicht

Theaterwandelroute

Op het PR webinar van 7 februari was als gastspreker Bart van der Mark, directeur van drukkerij Gegarandeerd Onregelmatig, uitgenodigd. Bart sprak over de mogelijkheid om wandelroutes te creëren en te publiceren, die gekoppeld zijn aan een openluchttheater.
Door een wandelroute op te zetten in de buurt van een openluchttheater, kun je bezoekers van dat theater meer bieden. Met meer, bedoelen we een wandeling waar je onderweg een horecagelegenheid tegenkomt en aansluitend een bezoek aan het openluchttheater of wellicht aan een voorstelling mogelijk is. Daarnaast geeft de wandelroute aan dat theater meer bekendheid doordat de wandelroute vernoemd wordt naar dat theater.

Drukkerij Gegarandeerd Onregelmatig heeft mensen in dienst die de theaters gaan bezoeken, de wandelroutes opzetten en deze verwerken in een leuke flyer. Dit kan voor alle theaters uniform uitgewerkt worden, in eenzelfde opmaak en structuur van de flyer. De kosten voor 1000 flyers zullen ongeveer € 1000,– zijn per theaterwandelroute. Voor OLT Hertme bestaat reeds zo’n flyer. Ook kan gebruik gemaakt worden van reeds bestaande wandelingen rondom een theater. Als veel theaters meedoen kunnen alle routes in een later stadium gebundeld worden in een boekje.

Voor nadere vragen kan Bart benaderd worden via zijn website www.gegarandeerdonregelmatig.nl.
Is uw theater geïnteresseerd om mee te doen? Meldt het even aan secretaris@openluchttheaters.nl.