Terug naar nieuwsoverzicht

Jaardag 2020 Openluchttheaters.nl

Beste leden,

Gezien de ontwikkelingen rond Covid-19 en de maatregelen daarvoor, zal het u niet verbazen dat we als bestuur noodgedwongen hebben besloten om de jaarvergadering dit jaar anders te organiseren. De jaarvergadering zal online plaatsvinden via ZOOM.

Op zaterdag 7 november om 09.30 uur starten we met de Algemene Jaarvergadering. U ontvangt informatie waarmee u kunt inloggen om de vergadering bij te wonen. Na de jaarvergadering plannen we twee online themasessies, van ongeveer 45 minuten. Daar vragen wij u over mee te denken.

  • Welk thema (‘s) zou u graag aandragen voor deze bijeenkomsten?
  • Kent u wellicht een goede spreker of themaleider?

We ontvangen uw suggesties graag vóór 19 september op het mailadres secretaris@openluchttheaters.nl.
We hopen op een groot aantal leden, die op deze unieke jaardag de vergadering bijwonen en interesse hebben om de themabijeenkomsten te volgen. We proberen er een speciaal tintje aan te geven, ook omdat het hopelijk maar éénmalig zal zijn. Immers wat is er leuker dan elkaar te ontmoeten. U ontvangt in oktober de definitieve uitnodiging voor de online jaardag op 7 November aanstaande.

Voor 2021 hopen we dat de jaarvergadering weer op de gebruikelijke wijze kan plaatsvinden. Dat wordt dan zaterdag 6 november 2021 in het Openluchttheater te Oosterhout.

Graag zien we uw reacties tegemoet.

Het bestuur van de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters (OPENLUCHTTHEATERS.NL)