Terug naar nieuwsoverzicht

Vacature bestuur OPENLUCHTTHEATERS.NL

Het bestuur van OPENLUCHTTHEATERS.NL is op zoek naar een mede-bestuurder voor interne contacten & kennisuitwisseling.

Deze bestuurder zorgt ervoor dat kennis die binnen en buiten de theaters aanwezig is, gedeeld en overgebracht wordt naar de leden van onze vereniging. Dit met het uiteindelijke doel om onze leden in staat te stellen hun organisatie effectiever te maken en/of hun voorstellingsaanbod en kwaliteit nog verder te verhogen.

Hoofdtaken:

  • antwoorden verzamelen op vragen van leden en aspirant-leden 
  • specifieke kennis die nodig is voor openluchttheaters beschikbaar stellen, bijvoorbeeld door middel van een digitale kennisbank 
  • leden wijzen op het bestaan van kennis bij collega theaters of andere kennisbronnen
Het bestuur bestaat uit een zestal enthousiaste leden, die vrijwillig hun bijdrage leveren en het openluchttheater in Nederland een warm hart toedragen. Het bestuur vergadert zes keer per jaar en word bijgestaan door 2 medewerkers die ondersteunend werk verrichten voor publiciteit en communicatie. Bovendien is er een grote bereidheid om een nieuw aankomend bestuurslid in te wijden en taken van elkaar over te nemen waar en wanneer nodig.
 
Bent u geïnteresseerd in wat onze openluchttheaters doen en wat hun (meestal vrijwillige) medewerkers en bestuurders bezighoudt?
Of heeft u affiniteit / ervaring met organisatie-aspecten van openluchttheaters?
Neemt u dan contact op via secretaris@openluchttheaters.nl.