Terug naar nieuwsoverzicht

publiciteit 2017

ADVERTENTIES & WINACTIES 

Voor komend seizoen hebben we een mooie deals kunnen bewerkstelligen met DagjeWeg, Theaterparadijs en Cultuur voor Kinderen. Alle drie de acties lopen van mei tot en met september, waarbij we voor DagjeWeg ook weer een aantal winacties tot onze beschikking hebben. Leden openluchttheaters kunnen hieraan meedoen door tenminste twee kaarten van een voorstelling beschikbaar te stellen.
Verzoek aan onze leden is om in ieder geval het openluchttheater als locatie aan te melden en het zou natuurlijk nog mooier zijn als daar ook het programma aan wordt toegevoegd.

         

PROGRAMMA OP WEBSITE 
Alle leden worden verzocht hun programma in te voeren op de website van OPENLUCHTTHEATERS.NL. In alle uitingen vanuit de vereniging wordt verwezen naar de programma informatie op onze website, dus hoe completer hoe beter. We streven dit jaar naar 100% vermelding.

Ieder openluchttheater heeft/krijgt één theaterbeheerderaccount om de voorstellingen te kunnen invoeren en beheren. Overige medewerkers hebben met een ledenaccount toegang tot het besloten gedeelte van de website waar informatie staat die niet voor iedereen toegankelijk is, zoals het Handboek, maar ook andere documenten en nieuws. Nog geen beheerders- of ledenaccount? Vraag het aan via ledenadministratie@openluchttheaters.nl.

PERSBERICHTEN 
Ook dit jaar zullen we met regelmaat persberichten uitsturen om landelijk en regionaal het programma van de openluchttheaters onder de aandacht te brengen, maar ook het openluchttheater in het algemeen.

FOTO’S
Voor onze advertenties en persberichten maken we graag gebruik van mooie overzichtsfoto’s van een openluchttheater in actie. Potentiële foto’s kunnen gestuurd worden naar pr@openluchttheaters.nl.
Specificaties: min. 2 MB 300 dpi en rechtenvrij te gebruiken.
Bij het versturen van grote bestanden graag gebruik maken van WeTransfer (gratis).

 

NIEUWSBRIEF
Ook dit jaar wordt met regelmaat de digitale nieuwsbrief van OPENLUCHTTHEATERS.NL verstuurd met interessante informatie voor en door de openluchttheaters.
De nieuwsbrief is bedoeld voor alle medewerkers van een openluchttheater, daarom verzoeken wij jullie om ervoor te zorgen dat deze ook intern verspreid wordt. Uiteraard kunnen medewerkers zich ook via de website aanmelden om de nieuwsbrief rechtstreeks te ontvangen.
 


De openluchttheaters en ook de vereniging winnen aan bekendheid. De vereniging zorgt ervoor dat alle openluchttheaters o.a. via haar website op allerlei manieren genoemd worden en te vinden zijn. Derhalve leek het ons ook bijzonder geschikt om onze leden te vragen het logo ‘lid van OPENLUCHTTHEATERS.NL’ met link te plaatsen op (de homepage van) jullie website. Op deze manier ontstaat een mooie wisselwerking om elkaars bekendheid te vergroten met als gezamenlijk doel ‘een grotere bekendheid van het openluchttheater’. Een klein aantal leden heeft dit al gedaan, maar het merendeel helaas nog niet.
Er zijn twee versies van het logo, breed en smal, voor webgebruik en bijv. drukwerk, waarbij de keuze gemaakt kan worden voor wat het beste past binnen de layout.

Alle leden (pr en programma contacten) hebben vorige week een mail ontvangen met bovenstaande informatie, inclusief  een inschrijfformulier voor deelname aan de winactie en de logo’s ‘lid van OPENLUCHTTHEATERS.NL’. 

Voor vragen en/of informatie: Lies Blom | pr@openluchttheaters.nl.