HET OPENLUCHTTHEATER OP TV
RTL 4 heeft een nieuw programma ‘Het land van…” waarin iedere week verschillende toeristische plaatsen, regio’s en activiteiten worden uitgelicht die de moeite waard zijn om te bezoeken. Met actuele, praktische en inspirerende tips voor een dagje uit. In aflevering 13 werd aandacht besteed aan het openluchttheater, misschien maar kort, maar toch we waren op TV!
De uitzending was op zaterdag 20 en zondag 21 juni om 11.00 uur op RTL4, klik hier om de uitzending over de openluchttheaters te zien.


PERSBERICHTEN OP THEATERPARADIJS.NL
TheaterParadijs.nl doet veel voor de openluchttheaters en publiceert veel van de ingezonden persberichten. Laat dus geen kans lopen en stuur uw persberichten naar info@theaterparadijs.nl 


OPROEP VOOR FOTO’S

Voor advertenties, artikelen en persberichten gebruiken wij foto’s die een idee geven van wat een openluchttheater is en de sfeer die kenmerkend is voor een openluchttheater. Om te voorkomen dat voor publiciteitsuitingen elke keer weer dezelfde foto’s worden gebruikt doen wij dringend een oproep om tijdens dit seizoen tijdens/van diverse (kinder-) voorstellingen/concerten mooie overzichtsfoto’s te maken die de sfeer goed weergeven. Bij voorkeur liggende foto’s genomen bij daglicht, maar ook staande foto’s zijn welkom. Graag in een resolutie van tenminste 2MB en 300dpi.
Foto’s kunnen gestuurd worden naar pr@openluchttheaters.nl.

Om een idee te geven wat voor foto’s we nodig hebben:

  


BEZOEKERSBEREIK DAGJEWEG.NL EN THEATERPARADIJS.NL IN MEI
DagjeWeg: bereik 21.725 bezoekers, waarvan 633 doorgeklikt hebben naar onze website
TheaterParadijs: bereik 19.143 bezoekers, waarvan 178 doorgeklikt hebben naar onze website.
Uiteraard volgt een uitgebreide analyse aan het einde van het seizoen, tot die tijd houden we u op de hoogte van de maandelijkse cijfers. Ook de gegevens over het bereik van de winacties volgen pas aan het einde van het seizoen.