Terug naar nieuwsoverzicht

Publiciteit 2018

Voor komend seizoen hebben we een mooie samenwerking kunnen bewerkstelligen met DagjeWeg.nl, Kidsproof.nl en Podiuminfo.nl.

                                         

DagjeWeg.nl
De samenwerking met DagjeWeg.nl loopt van mei tot en met september. Een advert in de uitagenda, vermelding van de locaties en het programma van de leden openluchttheaters, met een link naar onze website. Daarnaast een aantal winacties die ook via nieuwsbrieven en social media extra aandacht zullen krijgen.

Kidsproof.nl
Kidsproof.nl bestaat uit 20 regio’s in Nederland en is gericht op kinder- en familieactiviteiten.
Eind januari versturen zij een theaterspecial via alle beschikbare kanalen waarin ook een item over de openuchttheaters is opgenomen met een link naar onze website. Daarnaast worden de locaties en het programma van de leden openluchttheaters opgenomen in de uitagenda. Ook een aantal winacties die via blogs en social media verspreid zullen worden, behoort tot de mogelijkheden.

Podiuminfo.nl
In de periode van mei t/m september zal verspreid over 8 weken een topbanner geplaatst worden. Ook zal een export van ons programma (concerten en cabaret) geplaatst worden in de uitagenda. Podiuminfo.nl levert ook agendagegevens aan diverse partijen (o.a. NOS Teletekst en Oor).

Leden openluchttheaters ontvangen via de mail nog aanvullende informatie. 

PROGRAMMA OP WEBSITE 
Alle leden worden verzocht hun programma in te voeren op de website van OPENLUCHTTHEATERS.NL. In alle uitingen vanuit de vereniging wordt verwezen naar de programma informatie op onze website, De beschikbare programma informatie zal ook worden gedeeld met uitagenda’s van diverse media. Dus hoe completer hoe beter.
Houd ons op de hoogte van uw programma en het laatste nieuws door programma informatie, nieuwsbrieven en/of persberichten ook te sturen naar pr@openluchttheaters.nl.

FOTO’S
Voor de diverse publiciteitsuitingen maken we graag gebruik van mooie (overzichts-)foto’s van een openluchttheater in actie. U kunt deze sturen naar pr@openluchttheaters.nl.
Specificaties: min. 2 MB 300 dpi en rechtenvrij te gebruiken.

PERSBERICHTEN
Ook dit jaar zullen we met regelmaat persberichten uitsturen om landelijk en regionaal het programma van de openluchttheaters onder de aandacht te brengen, maar ook het openluchttheater in het algemeen. Persberichten zijn hier na te lezen. 

NIEUWSBRIEF
De digitale nieuwsbrief van OPENLUCHTTHEATERS.NL is bedoeld voor alle medewerkers van het openluchttheater, daarom verzoeken wij u om ervoor te zorgen dat deze ook intern verspreid wordt. Uiteraard kunnen medewerkers zich ook op homepage van onze website aanmelden om de nieuwsbrief rechtstreeks te ontvangen: aanmelden nieuwsbrief