Terug naar nieuwsoverzicht

Publiciteit 2015

DagjeWeg.NL

Na het succes van vorig jaar hebben we ook voor komend seizoen een mooie deal met DagjeWeg.nl kunnen bewerkstelligen: een advert van mei t/m september in combinatie met diverse winacties (barters/prijsvragen) verdeeld over dezelfde periode. Ons verzoek is of jullie voor deze actie twee kaarten (meer mag natuurlijk ook) van een voorstelling ter beschikking kunnen stellen. Dit kan voor een voorstelling/concert voor volwassenen zijn, maar ook kaarten voor jeugd- en/of familievoorstellingen zijn van harte welkom.

Als jullie hieraan willen meedoen, hebben we de volgende gegevens nodig:

  1. naam voorstelling/concert
  2. het aantal kaarten (per voorstelling)
  3. datum en tijd
  4. locatie
  5. gegevens contactpersoon van het openluchttheater voor de kaarten: de gegevens van de winnaar worden door DagjeWegNL rechtstreeks aan het desbetreffende openluchttheater doorgegeven
  6. foto artiest(en)/voorstelling
  7. deadline: 17 april 2015 (mochten jullie kaarten ter beschikking willen stellen, maar het programma is nog niet afgerond, dan kan het ook op een later moment. Laat het wel even weten.)

Graag sturen aan Lies Blom | E pr@openluchttheaters.nl

 

Theaterparadijs.nl 

Ook op Theaterparadijs.nl zal in mei en juni een advert in combinatie met 3 artikelen worden geplaatst en afhankelijk van het succes wordt deze periode al dan niet verlengd.

We zijn nog in gesprek met diverse partijen, waaronder twee landelijke grootheden. Van de uitkomsten houden we jullie uiteraard op de hoogte.

 

Foto’s

Voor de adverts gebruiken we graag mooie overzichtsfoto’s van een openluchttheater in actie. Potentiële foto’s kunnen gestuurd worden naar pr@openluchttheaters.nl. De advert van vorig jaar:

 


Persberichten

Ook dit jaar zullen we met regelmaat persberichten uitsturen om landelijk en regionaal het programma van de openluchttheaters onder de aandacht te brengen maar ook het openluchttheater in het algemeen. Ook hier geldt, over des te meer programma informatie wij kunnen beschikken, des te beter kunnen we dit naar buiten toe bekend maken.

 

Alle PR- en programma contacten van de leden openluchttheaters hebben inmiddels een mail ontvangen met bovenstaande informatie. Mocht u deze als niet hebben ontvangen, laat het ons weten via pr@openluchttheaters.nl.