Terug naar nieuwsoverzicht

Nominatie voor OPENLUCHTTHEATERS.NL

OPENLUCHTTHEATERS.NL is samen met 5 anderen genomineerd voor de juryprijs van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen in de categorie landelijke organisaties. Op basis van schriftelijk informatie en een pitch zal de jury uit de genomineerden de uiteindelijke prijswinnaar kiezen. Daarnaast dingt OPENLUCHTTHEAERS.NL ook nog steeds mee voor de publieksprijs. De organisatie met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Stemmen kan nog tot en met 11 februari.

KLIK HIER OM UW STEM UIT TE BRENGEN 

Prijsuitreiking
Op 15 februari van 17.30 tot 20.30 uur is in Akoesticum in Ede de feestelijke prijsuitreiking inclusief lichte maaltijd. Het is mogelijk voor leden om de uitreiking bij te wonen. De presentatie van deze feestelijke avond is in handen van het duo Fem & Daan. Hugo de Jonge, minister van VWS reikt ’s avonds de prijzen uit.

Inspiratiemiddag
Voorafgaand aan deze prijsuitreiking is de inspiratiemiddag ‘Hart voor vrijwilligers’ van 14.00 tot 17.30 uur. Hier spreekt o.a. Prof. Dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij houdt een inleiding over de laatste ontwikkelingen rondom het organiseren met vrijwilligers. Daarnaast zijn er workshops, inspiratiesessies en natuurlijk de pitches van de genomineerden. Hier vindt u het programma van deze middag. 

Aanmelden
Voor leden van OPENLUCHTTHEATERS.NL is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de prijsuitreiking en/of inspiratiemiddag. Aanmelden kan via dit aanmeldformulierWie het eerst komt, die het eerst maalt.