Terug naar nieuwsoverzicht

NLdoet op 20 & 21 Maart

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 20 en 21 maart 2015. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen mee voor een wandeling met koffie of pak uw natuurgebied aan.

Wat is NLdoet?
NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De actie wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en vindt plaats op 20 en 21 maart 2015. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen tot een goed einde gebracht en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. NLdoet is een geweldige gelegenheid om publiciteit te genereren voor uw organisatie.

Klussen aanmelden
Alle stichtingen, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen die een klus te klaren hebben, kunnen zich aanmelden voor NLdoet. Of het nu gaat om onkruid wieden in de gemeenschappelijke tuin of het verven van het clubhuis: alle klussen zijn welkom.

Meedoen als organisatie
Meld uw klus eenvoudig aan op de website van NLdoet. Belangstellende klussers kunnen zich ook via deze website aanmelden. U ontvangt als organisatie een gratis promotiepakket met daarin van alles om er een succesvolle dag van te maken. Ook kunt u voor benodigdheden weer een bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds. De maximale bijdrage is dit jaar € 400.

Meedoen als klusser
U kunt zich natuurlijk ook opgeven als vrijwilliger. Zoek op de website van NLdoet een leuke klus bij u in de buurt en meld u aan.

Meer weten?
Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kunt u terecht op www.nldoet.nl.

 Bron: NLdoet