Terug naar nieuwsoverzicht

Jaardag 2021. Save the date!

Ook dit jaar staat er weer een jaardag gepland. En wel op zaterdag 6 november vanaf 10 uur ’s ochtends in Openluchttheater Oosterhout. De details van de jaardag, die naar verwachting dit jaar weer live kan plaatsvinden, worden nog nader uitgewerkt met het bestuur van Openluchttheater Oosterhout, maar de hoofdlijnen zijn al bekend.

In de ochtend zal de formele jaarvergadering plaatsvinden gevolgd door een gezamenlijke lunch. We  willen zoals in voorgaande jaren weer een markt organiseren met impresariaten en wellicht ook artiesten en dienstverleners.
In de middag behandelen we weer een actueel thema, namelijk inclusief programmeren: hoe kun je diverser programmeren en je doelgroepen verder uitbreiden? Hiervoor nodigen we een ervaringsdeskundige spreker uit. Gedurende de hele dag is er volop gelegenheid om informeel met elkaar ervaringen en werkwijzen uit te wisselen.

Uiteraard zal ook de Epidaurusprijs weer worden uitgereikt aan het meest innovatieve openluchttheater. Denk je in aanmerking te komen voor deze prestigieuze prijs, meldt je dan aan bij secretaris@openluchttheaters.nl met een korte beschrijving van je innovatie (een half A4 volstaat) en bereidt alvast een mooie pitch voor die je op de jaardag kan presenteren.

Binnenkort ontvangen de voorzitters en 1ste contactpersonen van onze leden als gebruikelijk de uitnodiging voor de jaardag.

Jaardag 2021. Save the date!