Terug naar nieuwsoverzicht

Grootmeester van de tango bij Phion

Zomerconcerten in de openlucht met Carel Kraayenhof

Lekker languit in het groene gras of in het hart van buitenaards mooi industrieel erfgoed. De zomerconcerten van Phion, inmiddels een begrip, brengen ons publiek op de meest bijzondere plekken.

Deze zomer reist grootmeester van de tango Carel Kraayenhof, met ons mee! De fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler, is met meer dan 80 eigen composities een gevestigde naam voor tango en Zuid-Amerikaanse muziek. Van solostukken voor bandoneón of piano tot volledige orkestpartituren, alles is mogelijk in zijn creatieve geest. Phion stelt een programma samen met Zuid-Amerikaanse muziek, swingend en vlammend voor het publiek. Je hoort het orkest samen met Kraayenhof, afgewisseld met arrangementen voor orkest.

Met dit concert dat je recht in je hart raakt, strijken we graag ook neer bij uw openluchttheater. In de periode eind augustus / begin september 2021 zijn nog enkele opties beschikbaar die we graag met u bespreken. Voor meer informatie en het afstemmen van agenda’s, maken wij dan ook graag een afspraak!  Neem daarvoor contact op met programmeur Phion, Peter van Praagh, via Peter.vanPraagh@phion.nl of 06-21287462