Ondanks de rare tijd hebben veel openluchttheaters toch een leuk en divers programma neer kunnen zetten deze zomer. Artiesten treden vol enthousiasme op, vrijwilligers lopen lachend door het theater en het publiek geniet als nooit tevoren. Ben jij nog op zoek naar leuke voorstelling voor het huidige of het nieuwe programma? Dan is onze marktplaats the place to be.

Op de marktplaats pagina van onze website openluchttheaters.nl vind je een uitgebreid overzicht van aangeboden voorstellingen. Op de marktplaats bieden impresariaten hun voorstellingen aan. Het is een laagdrempelige manier om contact te leggen met impresariaten en artiesten. Je vindt er een breed scala aan voorstellingen, van cabaret tot kindervoorstellingen.

Aanpassingen

Sinds de heropening van de openluchttheaters na de coronabeperkingen is het aanbod enorm uitgebreid. Het gaat met name om het aanbod van jeugdvoorstellingen en muziekvoorstellingen (o.a. tributes). Ook hebben een aantal artiesten ingespeeld op de beperkte theatercapaciteit. Zij hebben hun voorstellingen aangepast zodat er bijvoorbeeld twee voorstellingen op één dag gebracht kunnen worden.

Artiesten staan te popelen om het podium weer te betreden. Dus zoek jij nog een leuke voorstelling voor de nazomer? Of ben je al druk bezig met het voorbereiden van de nieuwe programmering? Kijk dan eens op de marktplaats.