Terug naar nieuwsoverzicht

Congres Podia & Festivals

De samenwerkende live muziekwereld verwelkomt je graag op het Congres Podia & Festivals. VNPF en TivoliVredenburg organiseren in samenwerking met een aantal betrokken partners een informerende en inspirerende dag.

Waarom?
Draag bij aan een welvarende (pop)muzieksector. Grijp kansen. Ontmoet muziekprofessionals, beleidsmakers en collega’s. Ga in discussie en werk aan vervolgstappen voor de toekomst. Begin een gesprek waarover je op ADE of Eurosonic Noorderslag door wilt praten. Raak geïnspireerd. Word geactiveerd. Agendeer issues. Informeer je over trends en ontwikkelingen. Maak deel uit van de florerende (pop)muzieksector die Nederland rijk is.

Kom naar een congres dat o.a.:

  • stilstaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018;
  • ziet welke positie de Nederlandse (pop)muziek nationaal en internationaal inneemt en hoe dat wordt gestimuleerd;
  • zich richt op onderwerpen als opleiding, talentontwikkeling, doorstroommogelijkheden en loopbaanontwikkeling in de (pop)muzieksector;
  • zich buigt over de vraag of er voldoende mogelijkheden zijn voor het nemen van artistiek risico en het behoud en beheer en voor kritische reflectie;
  • ruimte schept voor een gesprek over inhoudelijke vernieuwing en cross-overs en verdieping;
  • aandacht besteedt aan diversiteit.

Voor wie?
Voor iedereen die de Nederlandse (pop)muziekwereld, podia en festivals in het bijzonder een warm hart toedraagt. Wij verwelkomen alle medewerkers van podia en festivals, boekers, promotors, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsen, toeleveranciers en studenten.

Programma 13 September (ovb)
09:30 – 10:30 uur Ontvangst en registratie
10:30 – 11:00 uur   Plenaire opening
11:20 – 17:00 uur Deelsessies
17:00 – 18.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Meld je aan via https://www.congrespodiaenfestivals.nl/aanmelden/.