Terug naar nieuwsoverzicht

Abonnement cultureel avonturiers voor fondsenwerving

Regelmatig krijgen we van onze leden vragen of verzoekjes binnen die gaan over het zoeken/vinden van subsidiemogelijkheden of fondsen.
De informatie daarover is natuurlijk heel divers en ook heel dynamisch. Dus om heel goed en actueel op de hoogte te zijn en blijven, dat kost aardig wat speurwerk en tijd.
We kwamen in contact met de organisatie ‘cultureel avonturiers’. Zij bieden een abonnement aan waarbij je pro-actief en volledig op de hoogte gebracht wordt van de gelden die beschikbaar zijn voor de culturele sector. En bieden ook hulp en ondersteunende middelen voor het doen van aanvragen. Daarnaast bieden ze verschillende cursussen en webinars aan: www.cultureel-avonturiers.nl
Een abonnement kost 240 euro per jaar. Als VNO kunnen we een collectief abonnement sluiten met een interessante korting. Voorwaarde is dat 30 theaters daaraan meedoen. De jaarlijkse kosten komen dan uit op 125 euro. We willen graag weten of er voldoende interesse is om hieraan mee te doen. Zou je dat door willen geven via kennisdeling@openluchttheaters.nl?
Via VSB is trouwens een gratis online cursus fondsenwerving te volgen, die vind je via www.vsbfonds.nl