Naam aanbieder/vraagsteller
Eric Borrias Verhalenverteller
Naam voorstelling
Twaalf Hoeden
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€425 ex reiskosten ex BTW
Doelgroep
4-7 jaar
Duur
45
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Twaalf Hoeden is een heerlijke meespeel-voorstelling over een prinses die alleen wil trouwen met de prins die zich voor haar kan verstoppen.
Wat de prinsen niet weten, is dat de prinses vals speelt! Ze heeft nl een torenkamer met twaalf ramen. Als ze daar doorheen kijkt, kan ze alles zien. Zo heeft ze al twaalf prinsen gevonden. Maar dan komen er op een dag drie prinsen bij het paleis. Drie broers; een oudste, een middelste en een jongste. En als de jongste prins aan de beurt is, gaat alles anders dan de prinses gedacht had.

Een voorstelling waarin het publiek actief meedoet; het ene moment luidkeels meeschreeuwt en dan weer muisstil is.

Naast deze voorstelling heeft Eric Borrias nog veel meer voorstellingen voor jong en oud. Kijk op zijn website voor het volledige aanbod.

Eric Borrias Verhalenverteller
Contact

Eric Borrias Verhalenverteller

Eric Borrias Verhalenverteller
info@verhalenverteller.nl
www.verhalenverteller.nl
06-22307103
Ook te vinden op Facebook en LinkedIn

Eric Borrias Verhalenverteller

E info@verhalenverteller.nlWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.