Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Stuiter
Naam voorstelling
Inpakken en wegwezen
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
650
Doelgroep
Iedereen vanaf 4 jaar en iedereen vanaf 10 jaar
Duur
60
Speelperiode
Tot en met juli 2019
Omschrijving

INPAKKEN EN WEGWEZEN toont verhalen en dromen van mensen die hun land ontvluchten.
Tevje moet vluchten uit Rusland. Weg uit het dorp waar hij zijn hele leven woonde. Met een koffer vol brieven gaat hij aan boord van een reusachtig schip op weg naar Amerika. Kom aan boord en ontmoet meer vluchtelingen. Allemaal willen ze een nieuw leven opbouwen in Amerika. Samen halen ze herinneringen op aan hun geboorteland: aan de muziek, de dansen en de gewoonten die onderdeel waren van hun oude leven. Ook fantaseren ze over de toekomst: hoe zal het hen vergaan in Amerika, het land waar alles mogelijk is?
Heb jij altijd wat van de wereld willen zien? Ga dan, samen met Tevje, mee op deze avontuurlijke reis!

INPAKKEN EN WEGWEZEN is een vervolg op ‘Tevje de melkboer’ van Sjolem Aleichem, bekend door de musical ‘Anatevka'(‘Fidler on the Roof’).

Theater Stuiter
Contact

Theater Stuiter

Stichting Theater Stuiter
T 020-642 8896
E theater@stuiter.nl

Theater StuiterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.