Naam aanbieder/vraagsteller
Buro Bannnink
Naam voorstelling
Stormkop
Prijsindicatie
700,- euro ex btw en reiskosten
Doelgroep
6+
Duur
30 minuten
Speelperiode
mei t/m september
Omschrijving

Herman is een simpele man. Als iemand dat tegen hem zou zeggen, zou hij het niet erg vinden. Het is waar. Hij vindt het zelf ook. De dingen zijn overzichtelijk: de afstandsbediening ligt links, zijn bakje pap staat rechts en de tv staat aan. Er waait een koel briesje door het raam en het is rustig in zijn hoofd. Alles ligt daar op zijn plek.

Tot er een wind opsteekt, een knopje omgaat en alles door elkaar waait. Dan waait er zoveel rond, dat hij het even niet meer weet. Is het antwoord goed of fout? Of was de vraag verkeerd? Kan iemand hem dat vertellen? Wat is er waar, wat is er echt en wie stopt de storm? Is daar iemand?

Jansen & de Boer maakte deze filosofische festivalvoorstelling in samenwerking met praktisch filosofiehuis De Denksmederij, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Ook te boeken met filosofisch nagesprek door Elke Wiss (schrijfster van ‘Socrates op sneakers’ en ‘En ze filosofeerden nog lang en gelukkig’).

Buro Bannnink
Contact

Buro Bannnink

Nikki de Groot

E info@burobannink.nl
M 010-4769668

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.