Terug naar marktplaats overzicht

Originele Shakespeare in de openlucht

Naam aanbieder/vraagsteller
STET The English Theatre
Naam voorstelling
Comedy of Errors
Soort dienst / product
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
Shakespeare liefhebbers, internationaal publiek, Anglofielen, scholen en studenten Engelse taal en literatuur
Duur
120
Speelperiode
week 28 augustus 2017
Omschrijving

Shakespeare’s Comedy of Errors is een van de eerste door Shakespeare geschreven komedies (rond 1594) . Het is een absolute publiekslieveling vanwege de hilarische situaties die ontstaan als een tweeling, die vanaf de geboorte gescheiden zijn, zonder het zelf te weten, herenigd wordt. Zoals te verwachten veroorzaakt dit misverstand op misverstand waardoor alles uit de hand lijkt te lopen. Shakespeare is een meester in het construeren van dolkomische scenes en het is dan ook een gegarandeerd succes. Bovendien is het de kortste Shakespeare voorstelling, zodat het voorbij is voordat je het weet.

De voorstelling wordt in het Engels gespeeld door het Britse openluchttheatergezelschap Illyria. De ervaring heeft geleerd dat Engelstaligen noch Nederlanders alles kunnen volgen en mitsdien genoodzaakt zijn het te ondergaan om vervolgens rollend van het lachen de avond door te brengen…. en uiteindelijk het helemaal begrepen te hebben!

STET The English Theatre brengt al jaren – en met succes – het gezelschap Illyria naar diverse locaties in Nederland (Wassenaar, Putten, Laag Keppel en Heeswijk-Dinther) en speelde vorig jaar voor het eerst in een openluchttheater: De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Het bleek een geweldige ervaring voor zowel het theater, als het publiek en zeker ook het gezelschap!

STET The English Theatre
Contact

STET The English Theatre

STET The English Theatre

Elske van Holk
M 06 3005 0018
E info@theenglishtheatre.nl
W www.theenglishtheatre.nl

 

STET The English TheatreWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.